Om oss

Skogsvåg Auto startet med Fluid Film oljebehandling våren 2014. Vi har allerede behandlet flere tusen biler med denne unike oljen.

Vi er stolt av å være den aktøren med lengst erfaring med Fluid film på vestlandet. Vi har opparbeidet oss svært god kunnskap om oljen og egenskapene den har. Det sies om oss at vi er over gjennomsnittet interessert i alle type biler. Og siden vi har ansatte med lang erfaring fra arbeidslivet, med bakgrunn fra både bil og dekk verksted, offshore og skipsfart, så mener vi at vi har god tyngde og erfaring som kommer våre kunder tilgode.

Her hos oss er ingen biler for stor eller for liten. Vi har mulighet til å behandle alle typer biler uansett størrelse. Vi behandler alt fra busser, lastebiler, bobiler og selvfølgelig vanlige personbiler.

Vi legger særlig vekt på å holde kunden løpende oppdatert med informasjon om bilens tilstand når den er hos oss, og vi er veldig åpne om hva vi gjør og hvordan vi arbeider. Vi viser bilen både før og etter behandling.

Vi ønsker å gi våre kunder fornøydgaranti. Vi har som mål at du skal ha en god opplevelse hos oss samt at bilen din skal ha fått den beste behandling.

Kontaktinformasjon

Adresse: 5382, Skogsvåg

Telefon: 56 33 92 00/ 99 69 59 78
E-post: post@skogsvagauto.no

Åpningstider: 08:00 – 16:00

Besøk oss på facebook!

Redd for at bilen din skal ruste?

Denne bekymringen fikser vi på 1-2-3

1

Ved regn tørker vi bilen

2

Vi rengjører bilen med trykkluft

3

Vi behandler hulrom og
hele understellet

Ønsker du å bestille time?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg: