Om oss

Vi har allerede behandlet over 10.000 biler med lanolinolje.

Skogsvåg Auto startet med Fluid Film oljebehandling våren 2014.

Vi er stolt av å være den aktøren med lengst erfaring med olje på Vestlandet. Vi har opparbeidet oss svært god kunnskap om oljen og egenskapene den har. Det sies om oss at vi er over gjennomsnittet interessert i alle type biler. Og siden vi har ansatte med lang erfaring fra arbeidslivet, med bakgrunn fra både bil og dekk verksted, offshore og skipsfart, så mener vi at vi har god tyngde og erfaring som kommer våre kunder tilgode.

En understellsbehandling hos SKOGSVÅG AUTO tar ca.2-3 timer. Hos oss kan du vente på vårt hyggelige venterom. Kose deg med en kopp kaffe, og dagens aviser. Ta en prat med oss eller andre kunder, eller om du vil jobbe. Vi har trådløst nettverk.

Mange leverer bilen dagen før etter avtale med oss. Vi er veldig fleksibel med innlevering og utlevering av bil også uten om våre åpningstider. Vi har dropp boks.

Vi finner alltid en løsning.

 

Etter mange år med lanolinbehandling, har vi nå tilpasset oss den moderne bilparken

Vi har valgt å bytte leverandør av lanolin olje, noe som selvfølgelig er helt uproblematisk for oss og våre kunder. Dette har vi gjort fordi vi ønsker å gi våre kunder det beste av lanolinproduktene på markedet. Her har det vært en enorm utvikling  de siste årene.

Kundene har gjerne andre behov og ønsker enn tidligere. Det er ikke lengre nok å si at det lukter sau fordi det er best og mest naturlig. For mange er det helt uproblematisk at det har lukt. Hos oss vil vi gi kundene flere valgmuligheter.

 

Woolwax lanolinolje

Vi forhandler nå også Woolwax lanolinolje, som har blitt veldig populær i flere land. Det er Kellsport i USA som er leverandør av denne unike og rene lanolin oljen . Den finnes også i flere tykkelser.

Hos oss finner du også alle produktene for salg. Både i gjør det selv sett, spraybokser i svart og klar,  1, 5, 20 liter i svart eller klar.

En av fordelene med Woolwax, er at den ikke har lukten av sau. Oljen er et renere lanolin produkt, og vi sier at dette er lanolinen som passer for alle. Et premium produkt.

Vi har sett at dette med lukt, har vært en stor utfordring for mange. Spesielt de som står parkert inne i felles garasjer, og ikke minst for bobiler. Også de fleste med ny bil velger den nye pakken vår. For noen er lukt helt uproblematisk. Vi synes derfor det er utrolig kjekt at våre kunder nå kan velge.

Woolwax er lanolinen også for den moderne bilparken. Mange velger den i svart utførelse. Kanskje det har noe med at mange fra tidligere forbinder en understellsbehandling ofte var svart.

Woolwax i svart har en svært god dekk evne. Det er veldig kjekt å nå kunne tilby vår VESTLANDSPAKKE også i svart.

Oljene vi bruker er helt uten løsemidler, og tørker derfor ikke ut. De er ikke farlig for hverken mennesker eller dyr, eller noe annet levende som vegitasjonen.

Det er svært positivt at det nå har kommet flere lanolin oljer på verdens markedet og i Norge, som nå inneholder mer og renere lanolin, og har derfor mindre lukt. Vi tror at markedet vil fortsette å vokse, og at mange vil velge lanolin på sin bil fremover. Flere nye biler i bilparken har det blitt de senere årene, der flere har gått over til mer miljøvennlige biler som elbiler og  hybrid.

Vi behandler mange biler for ulike bil firma i Bergen, som er veldig fornøyd med at lukten har blitt et mindre problem enn tidligere. Vi bruker KUN de mest slite sterke og tykkeste oljene på våre pakker.

Her hos oss er ingen biler for stor eller for liten

Vi har mulighet til å behandle alle typer biler uansett størrelse. Vi behandler alt fra busser, lastebiler, bobiler og selvfølgelig vanlige personbiler.

Vi legger særlig vekt på å holde kunden løpende oppdatert med informasjon om bilens tilstand når den er hos oss, og vi er veldig åpne om hva vi gjør og hvordan vi arbeider. Vi viser bilen både før og etter behandling.

Vi ønsker å gi våre kunder fornøydgaranti. Vi har som mål at du skal ha en god opplevelse hos oss samt at bilen din skal ha fått den beste behandling.

Kontaktinformasjon

Redd for at bilen din skal ruste?

Denne bekymringen fikser vi på 1-2-3

1

Ved regn tørker vi bilen

2

Vi rengjører bilen med trykkluft

3

Vi behandler hulrom og
hele understellet

Ønsker du å bestille time?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg: